Μετά την έναρξη της εποχής Πρίφτη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Κεντρικό κομμάτι σε αυτό είναι φυσικά η υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, αργά χθες (28/6) το βράδυ υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και στον εκπρόσωπο του έμπειρου φόργουορντ κατατέθηκε επίσημη πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επαφές έγιναν σε θετικό κλίμα, με καλή διάθεση και από τις δύο μεριές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει και deal στο τραπέζι.

Ο Παπαπέτρου έχει δείξει με τον τρόπο του πως επιθυμεί να συνεχίσει στο «τριφύλλι», εφόσον συσταθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

Το οικονομικό δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για τον αρχηγό των νταμπλούχων Ελλάδας, όμως, δεδομένου ότι… μπήκαμε σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να αναφερθεί ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές (σε σχέση με τις φετινές, που ήταν κοντά στις 850.000 ευρώ), που θεωρείται αντάξιο των δυνατοτήτων του και του ηγετικού ρόλου που θα έχει και στην επόμενη μέρα, αν φυσικά κυλήσουν όλα ομαλά για τους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση συμφωνίας, ο Παπαπέτρου θα εδραιωθεί ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ.

Σύμμαχος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι η απουσία κάποιας πειστικής πρότασης από άλλη ομάδα για τον Παπαπέτρου και φυσικά η διάθεση που δείχνει ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος σε πρώτη φάση εμφανίζεται θετικός στο να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης