Μπεντίλ: «Να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για τη νίκη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 12:51
Μπεντίλ: «Να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για τη νίκη»

Ο Μπεν Μπεντίλ στις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει όσο πιο δυνατά μπορεί για να πάρει τη νίκη στο Βερολίνο.

Από την πλευρά του, ο Μπεν Μπέντιλ δήλωσε: «Είμαστε καλύτερα. Ήταν ωραία που είδα τα παιδιά στα αποδυτήρια, λείψαμε ο ένας στον άλλο. Πλέον βγήκαμε ξανά στο παρκέ, δουλεύουμε και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Άλμπα».

Για το «χτύπημα» που δέχτηκε η ομάδα σε ένα θετικό για αυτή χρονικό σημείο σχολίασε: «Προφανώς είναι κάτι άσχημο, αλλά από την άλλη γνωρίζαμε ότι τέτοια ενδεχόμενα ήταν υπαρκτά φέτος εξαιτίας του κορωνοϊού. Το αντιμετωπίσαμε, κάποιοι το πέρασαν, προφανώς θα μας πάρει καιρό να επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε».

Σχετικά με τις ειδικές συνθήκες του αγώνα με την Άλμπα, με πολλούς παίκτες να μην είναι έτοιμοι να παίξουν πολύ σημείωσε πως: «Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Οι προπονητές μας προετοιμάζουν την τακτική, περιμένω ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και έντασης. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στην ένταση του αγώνα και να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το ματς του πρώτου γύρου όπου ο Παναθηναϊκός βάσισε τη νίκη του στον έλεγχο του ρυθμού σχολίασε: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού παίζουμε στην έδρα τους. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική μεταγραφή, άλλο ένα κομμάτι που θα προσθέσουμε στην ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι παράγοντας κλειδί για μας. Όλοι ανυπομονούμε να έρθει εδώ και να μας βοηθήσει να πετύχουμε ό,τι θέλουμε να πετύχουμε».

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 13:20