«Να εξαπλώσουμε το brand name της ομάδας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013, 17:20
«Να εξαπλώσουμε το brand name της ομάδας»
Ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στην περιοδεία της στην Κίνα εξέδωσε την Τετάρτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι αυτό γίνεται, προκειμένου να εξαπλωθεί το brand name της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός, χρόνια τώρα πια, είναι μαθημένος να κατακτά τίτλους, να κάνει συνεχώς πλουσιότερη την τροπαιοθήκη μας και να γεμίζει περηφάνια τα εκατομμύρια πιστών οπαδών του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτό γεμίζει όλους μας ευθύνη και μας υποχρεώνει ν’ αναζητούμε ό,τι καλύτερο, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Αναγνωρίζουμε ότι το βάρος της ευθύνης μιας ομάδας τέτοιου βεληνεκούς είναι τεράστιο και είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε ανήσυχο το πνεύμα και ν’ αναζητούμε συνεχώς το κάτι περισσότερο. Είτε μέσα στις τέσσερις γραμμές , είτε συνολικά στο γήπεδο, ώστε να περνούν οι φίλοι μας ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα, είτε σε άλλους τομείς.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε υπερήφανοι ενόψει της περιοδείας μας στην Κίνα, όπου δεν θα περιοριστούμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά θα δηλώσουμε έντονη παρουσία σε διάφορες εκδηλώσεις προκειμένου να εξαπλώσουμε το brand name του Παναθηναϊκού στην πολυπληθέστερη του πλανήτη, αλλά και σε κάθε γωνιά της γης.

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα στο μπάσκετ που περνά τα σύνορα της Κίνας. Δεν ήταν εύκολο να γίνει, το θέλαμε όμως και το πετύχαμε κι αυτό αναδεικνύει πέρα φυσικά από την επιμονή μας και τη δυναμική του Παναθηναϊκού.

Είναι μεγάλη τιμή για μας κι επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους, αλλά και να χαιρετίσουμε τον κόσμο στην Κίνα που θα μας υποδεχθεί, θα μας φιλοξενήσει, ενώ εμείς από την πλευρά μας θα ανταποδώσουμε την αγάπη με τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία που αρμόζει στην κορυφαία Ευρωπαϊκή ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013, 17:26