«Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, 17:03
«Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»
Λιτός και περιεκτικός ήταν στις δηλώσεις του για τον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν το δικό τους παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό. Η σειρά είναι στο 1-1 και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη που επιθυμούμε και χρειαζόμαστε στο δικό μας σπίτι. Είναι περιττό να πούμε ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο «Φράγκι».

Ο Γιόνας Ματσιούλις από πλευράς παικτών τόνισε: «Ο δεύτερος τελικός ήταν για εμάς ένα κακό παιχνίδι. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε στο 1-1 και τίποτα δεν έχει κριθεί. Αυτό που μετράει είναι η ήττα και όχι η διαφορά σε αυτή τη φάση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο. Είναι σημαντικό στον τρίτο τελικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να παίξουμε καλύτερα… Η επιστροφή του Γκιστ θα ήταν σίγουρα κάτι θετικό, γιατί μπορεί να βοηθήσει πολύ με την ενέργειά του και το παιχνίδι του. Επίσης, επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ και θα ήθελα, όπως και όλοι μας, να δω να ένα γεμάτο γήπεδο. Νοιαζόμαστε για την ομάδα και για τον κόσμο της και θέλουμε να νιώσουμε το ίδιο και από τον κόσμο μας… Να είναι και πάλι δίπλα μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, 17:04