«Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 15:55
«Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι «πράσινοι» δεν θα αγωνιστούν!

Η ανακοίνωση:


«Στον περσινό πέμπτο τελικό των Play Off του πρωταθλήματος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φέρθηκε με επιείκεια στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ δεχόμενη να ολοκληρωθεί ο αγώνας παρά τα ευρείας έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στη «ζούγκλα» του ΣΕΦ, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής μας.

Επρόκειτο για μια κίνηση καλής θέλησης, προκειμένου να αποφευχθεί η βαριά τιμωρία της ομάδας του Πειραιά και να μη δυναμιτιστεί το κλίμα για το καλό του μπάσκετ.

Δυστυχώς, αποδείχθηκε από τα γεγονότα που ακολούθησαν πως ούτε αυτό εκτιμήθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ.

Εν όψει, λοιπόν, της αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καλούμε την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον ΕΣΑΚΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ως Παναθηναϊκός απαιτούμε σεβασμό και ίση αντιμετώπιση απ' όλους τους φορείς και καθιστούμε σαφές πως σε περίπτωση που δεν ισχύσουν όλες οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών δεν πρόκειται να αγωνιστούμε»!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 15:57