«Να ζητήσουν συγνώμη»

«Να ζητήσουν συγνώμη»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς, Αριστείδη Κορέα και Χαρίλαο Λακαφώση, ωστόσο αποχώρησε μόλις διαπίστωσε ότι στο ραντεβού θα βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί στο ίδιος τραπέζι με τους Αγγελόπουλους μόνο αν ζητήσουν συγνώμη για τις «προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις από την πλευρά τους σε βάρος μου, πέρσι, μετά τον τελικό του κυπέλλου».

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κ.κ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης θα είχα εκφράσει εγκαίρως τις αντιρρήσεις μου. Άλλωστε έχω επαναλάβει ότι μετά τις προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις από την πλευρά τους σε βάρος μου, πέρσι, μετά τον τελικό του κυπέλλου, δεν πρόκειται να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν πρώτα δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη.

Χαιρετίζω την κίνηση των Αθλητικών Εισαγγελέων, βεβαίως και δεσμεύομαι δημοσίως ότι εγώ προσωπικά και η ΚΑΕ θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποδειχθεί τη Δευτέρα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και στον κόσμο του».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 12:32