Ήδη από την επομένη της κατάκτησης του νταμπλ από τον Παναθηναϊκό, ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε εκφράσει την επιθυμία του να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, όσα δεν κατάφερε φέτος ελέω κορωνοϊού.

Ο Σέρβος γκαρντ επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει «πράσινος» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «zurnal.rs». «Ξέρω την ποιότητά μου και τι σεζόν έκανα, οπότε θα δούμε. Ελπίζω ότι και στον Παναθηναϊκό θα είναι δίκαιοι απέναντί μου ώστε να συμφωνήσουμε», υπογράμμισε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Νέντοβιτς δήλωσε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό! Βρήκα τον εαυτό μου εκεί, με αγάπησαν, λυπάμαι που δεν είχαμε κόσμο στη διάρκεια της σεζόν για να ζήσω κι αυτήν την εμπειρία, είναι ένας λόγος για τον οποίο θέλω να επιστρέψω. Ξέρω την ποιότητά μου και τι σεζόν έκανα, οπότε θα δούμε. Ελπίζω ότι και εκείνοι θα είναι δίκαιοι απέναντί μου ώστε να συμφωνήσουμε».

Εν συνεχεία, ο Σέρβος εξήγησε: «Μέχρι τον Απρίλιο όλα ήταν τέλεια, είχα έναν τραυματισμό προηγουμένως, αλλά ήμουν υγιής πια και έπαιζα καλά. Με την επιστροφή μου πήγαμε στη Ρωσία για να κλείσουμε τη σεζόν, όμως προσβλήθηκα από τον κορωνοϊό και αυτό δυστυχώς είχε συνέπειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης