Σε δηλώσεις του παραμονή της αναμέτρησης με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (29/1, 21:00, Novasports 1), ο Νεμάνια Νέντοβιτς στάθηκε στην άμυνα, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή κερδίζει τα παιχνίδια», ενώ μίλησε για τη βελτίωση που έδειξαν οι «πράσινοι» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του.

«Πράγματι, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και αύριο. Οφείλουμε να χαλαρώσουμε από την ανεξήγητη πίεση, που έχουμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν ένα βήμα πίσω και στο δεύτερο μέρος γίναμε πιο επιθετικοί και βάλαμε δύσκολα στους αντιπάλους με την άμυνά μας. Πρέπει να κρατήσουμε το χθεσινό δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ μιλώντας για την αναμέτρηση στην Μαδρίτη και τη βελτίωση της ομάδας στην επανάληψη, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στο ματς που ακολουθεί με τη Βαλένθια: «Είναι μία ομάδα που παίζει καλή άμυνα και πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Η άμυνα κερδίζει τα παιχνίδια. Είναι μία περίεργη ομάδα. Ο Ντούμπλιεβιτς και ο Τόμπι σουτάρουν τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη. Όμως, θέλουμε να τους σταματήσουμε και να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα στην επίθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις επιδόσεις του με τα «πράσινα» και την υγεία του, είπε: «Νιώθω πολύ καλά. Ήρθα με το… βάρος πως είμαι πάντα τραυματίας. Δούλεψα πολύ σκληρά μπαίνοντας σε αυτή τη σεζόν. Έχω τη ρουτίνα μου, όσα κάνω πριν και μετά τα ματς. Τα αποτελέσματα είναι φανερά. Παίζουμε κάθε δυο – τρεις μέρες και νιώθω εξαιρετικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης