Το… φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Όντεντ Κάτας οδεύει προς… γάμο, τουλάχιστον όπως αναφέρεται στο Ισράηλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Ρόι Κοέν μέσω του twitter έκανε λόγο για οριστική συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος ως γνωστόν πριν από 20 χρόνια είχε αγωνιστεί στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος δίνει λεπτομέρειες για την άφιξη του Κάτας στην χώρα μας, τονίζοντας ότι θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, μετά το κρίσιμο παιχνίδι της Χαποέλ Ιερουσαλήμ με την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί στις 13 Ιανουαρίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Χαποέλ αρχικά αντέδρασε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Κάτας με προορισμό το «τριφύλλι», ωστόσο, όπως γράφεται στο Ισραήλ, ο 46χρονος τεχνικός φάινεται πως έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας του για τον τρόπο της αποδέσμευσής του.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι η έλευσή του στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η συμφωνία του Κάτας με την ελληνική ομάδα αφορά σε συνεργασία για έξι μήνες με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2022.

Δεδομένου ότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην EuroLeague, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των «πρασίνων» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Basket League, αλλά και τις δύο επόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας, με τις Βιλερμπάν (εντός) και Φενέρμπαχτσε (εκτός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης