Συνέντευξη στην Ελένη Λούμου

Μιλώντας ως είθισται με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Νίκος Παππάς σε αποκλειστική συνέντευξη στο zougla.gr, στο πλαίσιο της media day του Παναθηναϊκού μίλησε για την ομάδα του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος όταν χτύπησε σε περσινό αγώνα για τα πλέι οφ με αντίπαλο τον Κολοσσό στη Ρόδο και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ στάθηκε στις βάσεις που έβαλε ο προηγούμενος προπονητής του «τριφυλλιού», Ντούσαν Ιβάνοβιτς και πως μπορεί ο καινούργιος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς να φτάσει την ομάδα στο «triple crown».

Ο άσος του «τριφυλλιού» παράλληλα επισήμανε πως η ψυχολογία των παικτών παίζει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα κάθε αγώνα, ενώ μας μίλησε για την τιμή που νιώθει που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού των έχουν χρίσει ως τον επόμενο «ηγέτη» τους.

Ο Έλληνας γκαρντ ξεκαθάρισε την θέση του στην επικείμενη κλήση του στην Εθνική αλλά και για την φετινή αποτυχία, αναφέρθηκε στο νέο «αίμα» της ομάδας του, ενώ εκμυστηρευτηκέ και την μεγάλη του αγάπη… τον Μάριο που του ομορφαίνει την ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Νίκος Παππάς έκανε μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι, αν και αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο, καθώς, όπως επισήμανε, αυτό του έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, εξομολογήθηκε ότι δεν βλέπει ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω της διαφθοράς που πιστεύει ότι υπάρχει στη Super League.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Παππά στο zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης