Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη και έδωσε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στους «ερυθρόλευκους».

«Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασισμένοι για τη νίκη, πιστέψαμε σε αυτή και η διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν έφτανε. Πολύ κακώς χαλαρώσαμε. Μας πλήγωσαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, 14 είναι πάρα πολλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι και ο αντίπαλος είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος με τη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού και είναι πράγματα αυτά που πρέπει να διορθώσουμε τώρα που η σειρά έρχεται στο ΟΑΚΑ», είπε ο τεχνικός των «πράσινων» και ρωτήθηκε αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για break:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Τα 4 λάθη του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ λίγα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε πιεστική άμυνα».

Για την απόδοση των Μόργκαν και Κούπερ είπε: «Είναι πολύ λίγο χρόνο μαζί μας και είναι πολύ πιο δύσκολο γι’ αυτούς. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Θεωρώ πως στο επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτεροι».

Τέλος ρωτήθηκε για την συμμετοχή του Μπατίστα στο επόμενο παιχνίδι της σειράς, στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη: «Είναι ιατρικό θέμα, περιμένουμε τι θα πουν οι γιατροί. Θα δούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης