Ο Δημήτρης Ιτούδης κατέθεσε την προσωπική του άποψη για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό. Όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Μόσχας, οι «πράσινοι» δεν έδειξαν στο ματς που ολοκληρώθηκε 93-66 το πραγματικό τους πρόσωπο.

«Κάναμε απλώς το 1-0 και έχουμε μια μεγάλη σειρά αγώνων μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε την πραγματική του εικόνα στο πρώτο παιχνίδι. Είναι καλύτεροι από ό,τι έδειξαν και σίγουρα τους έλειψε ο τραυματίας Σλότερ. Ακόμη και τώρα όμως έχει αρκετούς ώριμους και έμπειρους παίκτες και θα το δείξουν στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς είπαμε στα αποδυτήρια πως θα πρέπει και την Πέμπτη να παίξουμε με την ίδια δίψα, το ίδιο κίνητρο και την ίδια συγκέντρωση για τη νίκη», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Ντεμέτρις Νίκολς ανέφερε: «Κοιτάμε το επόμενο βήμα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ακόμη καλύτερα. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει, συνεπώς πρέπει να είμαστε ακόμη πιο επιθετικοί από όσο σχεδιάζει να εμφανιστεί ο αντίπαλός μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης