Τον Νίκο Χατζηβρέττα θα βραβεύσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ημίχρονο του τρίτου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Euroleague την Τρίτη (23/4, 21:00, Novasports 1HD). Σε ένα παιχνίδι που έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, οι φίλαθλοι των «πρασίνων» θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν από κοντά έναν παίκτη που κατέκτησε 13 τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στο Game 3 των πλέι οφ της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/4, 21.00) θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του “τριφυλλιού” με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση, τον Λιβέρη Ανδρίτσο, τον Κώστα Τσαρτσαρή και τον Γιώργο Καλαϊτζή θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας γεννήθηκε στις 26/5/1977 και παρέμεινε στο “τριφύλλι” από το 2002 έως το 2009. Ήταν ο πρώτος Έλληνας παίκτης -μετά τον Νίκο Γκάλη- που αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ στην Α1 φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή. Ήρθε στον Παναθηναϊκό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ρωσίας και συμμετείχε στο φάιναλ φορ του 2003. Με την πράσινη φανέλα κατέκτησε δεκατρείς τίτλους! Συγκεκριμένα βρέθηκε δύο φορές την κορυφή της Ευρώπης, κέρδισε έξι Πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ στέφθηκε και πέντε φορές Κυπελλούχος Ελλάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης