Ο Παππάς έγινε μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020, 19:55
Ο Παππάς έγινε μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού!

Τι κι αν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό; Ο Νίκος Παππάς δεν κόβει τους δεσμούς του με το «τριφύλλι», καθώς, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο της ομάδας.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση με συμβολική σημασία από τον διεθνή μπασκετμπολίστα, ο οποίος και στο παρελθόν έχει στηρίξει έμπρακτα το συγκεκριμένο τμήμα, κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα, αλλά και παρακολουθώντας αγώνες της.

Ο Παππάς έτσι θα είναι μέλος του ρόστερ των «πράσινων» (η ομάδα είχε δικαίωμα εγγραφής δύο αρτιμελών παικτών) έστω κι αν δεν αγωνιστεί με αυτήν, καθώς αναμένεται από τη νέα σεζόν να ανήκει σε ομάδα του εξωτερικού.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Αφού είδε  τους αγώνες της ομάδας μας  ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε «Παναθηναϊκός» μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει…  Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως.

Πλέον ο Νίκος Παππάς θα  βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο! 

Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται  να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει «Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ. 

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ , και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται , είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να  παίξω , είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο,  είναι τεράστια η χαρά  για μένα αυτή η πρόσκληση».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020, 20:36