Ομπράντοβιτς: «Όλοι ξέρετε την προσωπική μου σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 20:26
Ομπράντοβιτς: «Όλοι ξέρετε την προσωπική μου σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο τεχνικός της Παρτιζάν, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, επικεντρώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη σχέση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ενώ ευχαρίστησε τους «πράσινους» για την πρόσκληση.

«Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Παρτίζαν τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: «Είναι ευκαιρία για εμάς να παίξουμε δύο δυνατά παιχνίδια με μεγάλες και έμπειρες ομάδες. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Όλοι εδώ ξέρετε την προσωπική μου σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Αυτά που έκανε για μένα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ήταν μοναδικός άνθρωπος και μου έμαθε πολλά όχι μόνο στο μπάσκετ. Ήταν άνθρωπος που άξιζε κάποιος να τον γνωρίζει. Ευχαριστώ Δημήτρη που μας προσκαλέσατε».

Αναφερόμενος στις απώλειες του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Ντούσαν Ίβκοβιτς, είπε: «Αν χάνεις τέτοιους ανθρώπους πρέπει να βλέπεις την αντίδραση του κόσμου και το αντίκτυπο που έχουν αυτές οι απώλειες. Καταλαβαίνεις ότι όλοι μιλάνε για τι έγινε χθες εδώ στην Ελλάδα για τον χαμό του κουμπάρου μου Ντουντα και παλαιότερα για τον κ. Γιαννακόπουλου. Θα μου λείπουν για όλη μου τη ζωή».

Όσο για το τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσει από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, δήλωσε: «Είναι κάτι το οποίο έχω πει πάρα πολλές φορές. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να είναι δίπλα μας. Ήταν πολλά παραπάνω από πρόεδρος και τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ αυτό ένιωθα. Δεν είχαμε σχέση προπονητή- προέδρου. Άκουγα ό,τι με συμβούλευε και προσπαθούσε να συμβουλεύει όποιον είχε κάποιο θέμα στον σύλλογο. Ήταν κοντά μας κάθε βράδυ, ήταν κοντά σε όλους τους εργαζόμενους».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 20:28