Με μία απουσία ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, για τον αγώνα της Δευτέρας (25/11, 19:00, COSMOTE SPORT 4 HD) με τον Ηρακλή, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Μετά από μία «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague, κατά την οποία οι «πράσινοι» πέτυχαν δύο εκτός έδρας νίκες με Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπάγερν Μονάχου, κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης.

Η απουσία του Καλάθη οφείλεται δηλαδή σε λόγους συντήρησης και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα, εν αναμονή πάντα της άφιξης του Ρικ Πιτίνο για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής το «τριφύλλι». Oι «πράσινοι» έχουν στόχο να διευρύνουν σε 8 στα 8 το αήττητο σερί τους στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον «Γηραιό» και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια, προγραμματισμένο για την Πέμπτη (28/11, 21:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

O Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την 7η νίκη του στη διοργάνωση φέτος απέναντι στους Βάσκους που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς τον Πατρίσιο Γκαρίνο. Ο 26χρονος Αργεντινός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης