Κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι είναι ο Ζακ Όγκαστ.

Οι «πράσινοι» προσέγγισαν τον 27χρονο σέντερ, προκειμένου να ενισχύσουν τη φροντ λάιν τους και, αφού διευθετήθηκε η οικονομική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως όλα δείχνουν το deal θα ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Όγκαστ, ο οποίος προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές με τη Γαλατασαράι, έχει ελληνικό διαβατήριο και ως εκ τούτου δεν πιάνει θέση ξένου.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Ίαν Βουγιούκας, καθώς η διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο έμπειρος σέντερ ολοκληρώνει έτσι, μετά από τρία χρόνια, τη δεύτερη θητεία του στους «πράσινους», στους οποίους είχε αγωνιστεί και τη διετία 2010-12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, ο 35χρονος παίκτης πανηγύρισε με το «τριφύλλι» τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και μία Euroleague και αποχωρεί σαν φίλος από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσω social media με το εξής μήνυμα:

«Πέντε χρόνια, τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και μία Ευρωλίγκα! Ίαν Βουγιούκα σε ευχαριστούμε! Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης