Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, απέναντι στο Ρέθυμνο, για την 12η αγωνιστική της Basket League (22/12, 17:00, COSMOTE SPORT 4 HD). Ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή στην αναμέτρηση με τους Κρήτες (σ.σ. ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται με ειδική άδεια στις ΗΠΑ), δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος διακομίσθηκε στο «Υγεία» λόγω γαστρεντερίτιδας, και στον τραυματία Τζίμερ Φρεντέτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο, μετά από χτύπημα που είχε στην ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την Euroleague, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, παρουσία πλήθους κόσμου, σύσσωμης της ομάδας μπάσκετ των Ανδρών του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας μπάσκετ των γυναικών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου PAOSHOP (σ.σ. δίπλα από τα εκδοτήρια της Θύρας 10 του γηπέδου Λεωφ. Αλεξάνδρας).

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ: «Εν μέσω Χριστουγεννιάτικου κλίματος οι πολυάριθμοι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους αθλητές. Εντός του νέου καταστήματος ήταν και το Κύπελλο Ευρώπης του 2011, το οποίο και έγινε πόλος έλξης για τους φίλους του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης