Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές, μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague, έχοντας… ζεστάνει τους φιλάθλους του, που στο χθεσινό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Έτσι είναι απόλυτο φυσιολογικό το γεγονός ότι τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 30 Δεκεμβρίου για την Euroleague παρουσιάζουν τρομερή ζήτηση τις τελευταίες ώρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα περισσότερα από 10.000 έχουν ήδη βρει κατόχους και το sold out για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θεωρείται πλέον δεδομένο. 

Μέχρι τότε, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ για τη Basket League.

Η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (11/12, 19.15).

Για τους ανήλικους φιλάθλους μας (έως 17 ετών) ισχύει έκπτωση 50% και η αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στο Parking 5, την ημέρα του αγώνα (16.30-19.15).

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00
Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (11/12) από τις 16.30 μέχρι τις 19.15 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης