Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ρικ Πιτίνο, οι συνεργάτες του και όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού με εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η πιο βαριά ήττα στην ιστορία των «πρασίνων» στην Euroleague (66-97) από την ΤΣΣΚΑ ήταν η «σταγόνα» που ξεχείλησε το «ποτήρι» της υπομονής του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι αποφάσισε να καλέσει όλη την ομάδα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων παρά το σημερινό ρεπό, για να μιλήσουν για το τι φταίει για το χθεσινό αποτέλεσμα και γενικά για την πτωτική πορεία του «τριφυλλιού». Η συνάντησή τους διήρκησε περίπου 45 λεπτά.

Στη διάρκειά της ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά κυρίως για τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε τους παίκτες να κάνουν “restart” και να αποδειχτούν μία αρνητική παρένθεση τόσο η ήττα από την πρωταθλήτρια Euroleague, όσο και αυτήν από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεσμεύτηκαν να μείνει μεταξύ τους το ακριβές περιεχόμενο των συζητήσεων και υποσχέθηκαν πως θα κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» αντέδρασαν αναφορικά με δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για πρόστιμο ύψους ενός μηνιάτικου σε κάθε μέλος της ομάδας.

«Παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν υπάρχει κανένα πρόστιμο», ανέφεραν σχετικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης