Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται πλέον ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ήρθε σε οριστική συμφωνία με την «πράσινη» ΚΑΕ, υπογράφοντας το τριμερές συμφωνητικό (settlement agreement) μεταξύ «τριφυλλιού», ΤΣΣΚΑ και παίκτη.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση απόκτησης του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα δύο χρόνια, καλύπτοντας το κενό που προέκυψε από την αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ θα αποτελέσει την τρίτη «πράσινη» μεταγραφή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά τους Πάρις Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ στον ορίζοντα βρίσκεται και η ενίσχυση με τον Νέιτ Ουόλτερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση της υπόθεσης ήταν αρκετά περίπλοκη, αλλά οι εξαιρετικές σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας άνοιξαν τον δρόμο της απόκτησης του.

O 27χρονος τα… βρήκε με τη ρωσική ομάδα, με την οποία είχε προκύψει δικαστική διαμάχη για τα χρήματα που προβλέπονταν στο συμβόλαιο του για τη σεζόν 2021-22 (είχε αποχωρήσει μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία) και δεσμευόταν με συμβόλαιο και για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ το «τριφύλλι» κατέβαλε το buy out, προκειμένου να λύσει τη συμφωνία ο Γκριγκόνις με την ΤΣΣΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, όλες οι πλευρές έκαναν από ένα βήμα πίσω και επήλθε συμφωνία, με την ΤΣΣΚΑ να αποσύρει την προσφυγή της στην FIBA και τον παίκτη να καταλήγει στους «πράσινους», οι οποίοι αναμένεται αύριο (14/7) να ανακοινώσουν την απόκτηση του, «δένοντας» τον με κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης