Το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» για την φετινή σεζόν θα διεξαχθεί αύριο (9/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.
Κληθείς να μιλήσει για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε: «Παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πάντα κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι ένας τελικός. Το προηγούμενο ματς ήταν κρίσιμο για εμάς μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τον Παπαπέτρου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο είπε: «Στις καριέρες μας έχουν περάσει όλοι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε απέναντί τους. Νομίζω πως ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς. Είναι έμπειρος και ξέρει πώς να προσαρμοστεί».

Σε ερώτηση τι ετοιμάζει για τον αγώνα της Παρασκευής, ο Πασκουάλ απάντησε: «Πάντα προσπαθώ να βρω λύσεις σε άμυνα και επίθεση, όπως ξέρετε τα δυο χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι από παιχνίδι. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε. Κόντρα στον Προμηθέα βελτιωθήκαμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προϊστορία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο κόουτς του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ανάμεσα σε δυο προπονητές, αλλά ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Θέλουμε τη νίκη. Το παρελθόν δε θα παίξει ρόλο μόλις αρχίσει το παιχνίδι εδώ αύριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης