Αντίστροφα μετρούν στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του ΝτεΜάρκους Νέλσον στην Αθήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στην κνήμη που τον ταλαιπώρησε από την περίοδο προετοιμασίας των «πρασίνων», ενημέρωσε ότι την προσεχή Δευτέρα (24/11) θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νέλσον αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να αρχίσει ατομικές προπονήσεις και σταδιακά θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την περιφέρεια του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, η αποστολή των «πρασίνων» επέστρεψε σήμερα από την Πολωνία με τους παίκτες να μαζεύονται και πάλι στο ΟΑΚΑ για προπόνηση, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως ο αγκώνας του έχει μαζέψει υγρό. Ο Αμερικάνος φόργουορντ ξεκίνησε θεραπείες. Εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Εστέμπαν Μπατίστα καθώς αποκόμισε από το χθεσινό ματς με την Τουρόβ ένα μυϊκό σπασμό στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης