Στην Αθήνα βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας οι Ντε Μάρκους Νέλσον και Εϊ Τζέι Σλότερ, προκειμένου να λάβουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού» υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, με τον Νέλσον να τονίζει στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους ότι: «…η Αθήνα είναι μια πόλη με τεράστια ιστορία, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα. Επίσης και ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και πολλούς ακόμα τίτλους σε άλλες διοργανώσεις. Οπότε δεν θα μπορούσα να μην είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανήκω σε αυτή την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και νιώθω έτοιμος να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα μου. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν και θα κάνω ό,τι μπορώ μαζί με τους συμπαίκτες μου, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι 100% δίπλα μας, όπως κάνει πάντα. Στόχος όλων μας θα είναι να προχωρήσουμε ενωμένοι για να πετύχουμε. Το δέσιμο ομάδας και κόσμου θα μας οδηγήσει στις επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο Σλότερ επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ως παίκτης μιας μεγάλης ομάδας με τεράστια ιστορία. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να τα καταφέρω.

Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς φιλάθλους, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της κι εκδηλώνουν την αγάπη τους δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά να τους δώσουμε χαρά. Αισθάνομαι έτοιμος να τα δώσω όλα και θα το κάνω. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαίους παίκτες και έναν από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πλέον ανυπομονώ για να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης