Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε ενόψει του αυριανού δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, κάλεσε τους φιλάθλους της να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τη μάχη με τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να προβούν σε ακρότητες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρα ΟΑΚΑ αύριο και ώρα δεύτερου τελικού. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο τελικό της Basket League ΟΠΑΠ (9/6, 21.00) και στο πλευρό του θα έχει και τον κόσμο του.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες ζητούν από τους φίλους του Παναθηναϊκού θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα για μία ακόμη φορά να έχουν κόσμια συμπεριφορά, να είναι προσεκτικοί και να βοηθήσουν την προσπάθεια του «τριφυλλιού» με τη φωνή και τον παλμό τους, αλλά όχι με ακρότητες. Είναι κάτι το οποίο ζήτησε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, από το ΣΕΦ λίγο μετά τη νίκη των «πράσινων»:

«Κάναμε το πρώτο βήμα. Υπάρχουν όμως κι άλλοι πολύ δύσκολοι αγώνες. Έχει δρόμο ακόμα το Πρωτάθλημα. Θέλω να παρακαλέσω όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι κόσμιος την Κυριακή. Έρχεται ο μεγάλος μας αντίπαλος, ο Ολυμπιακός. Πρέπει να τον σεβαστούμε. Πρέπει να σεβαστούμε τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παιδιών των δικών μας στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Γυρίσαμε τη σειρά στο Ο.Α.Κ.Α.. Τονίζω ξανά: Παρακαλώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει όπως μπορεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δε θέλω να υπάρξουν ούτε βρισιές ούτε κροτίδες ούτε το οτιδήποτε αντιαθλητικό. Παρακαλώ όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι κόσμιος την Κυριακή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης