ΠΑΟ: «Προσφέρουν άφθονο γέλιο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 21:11
ΠΑΟ: «Προσφέρουν άφθονο γέλιο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι»
Δεν άργησε η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός αναφορικά με την τιμωρία της ΕΦΙΠ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τους πράσινους να τονίζουν, μεταξύ άλλων, πως οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να καλέσουμε με τη σειρά μας τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν μήπως κι αποφασίσουν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι, που τόσο πολύ επιμένουν στο προσωπείο των "καλών παιδιών", να ηρεμήσουν.

Ίσως έτσι σταματήσουν να συμπεριφέρονται όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος, να προσβάλλουν όλο τον κόσμο, να μειώνουν τις άλλες ΚΑΕ, να λασπολογούν και να συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα... νερά τους και να δυναμιτίζουν το κλίμα παραμονές των μεταξύ μας αγώνων.

Βεβαίως είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι Έλληνες, παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της νομιμότητας και της ηθικής προσφέροντας άφθονο γέλιο και πιστοποιώντας ότι ζουν στο δικό τους θαυμαστό κόσμο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 21:19