Στην αναγκαιότητα να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Γιάννης Παπαγιάννης στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «…η εικόνα που δείχνουμε τελευταία δεν τιμά κανέναν».
Αναλυτικά όσα έγραψε ο σέντερ του «τριφυλλιού»:
«Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε καλά. Ξέρουμε ότι η απόδοση της ομάδας και τα αποτελέσματα που έχουμε δεν είναι αντάξια των προσδοκιών της διοίκησης και των φιλάθλων. Η εικόνα που δείχνουμε τελευταία δεν τιμά κανέναν.

Στα αποδυτήρια είμαστε μια οικογένεια, ωστόσο στο παρκέ δεν έχουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Οφείλουμε να αντιδράσουμε. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε ξανά τα πατήματά μας παίζοντας βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Οφείλουμε να ζητήσουμε μια συγγνώμη από τον κόσμο για την συγκλονιστική του στήριξη και να κοιτάξουμε μπροστά.

Η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις. Αρχής γενομένης από τον πολύ δύσκολο αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης