Στην επιθυμία του Παναθηναϊκού να κατακτήσει το τρόπαιο, στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (17/2, 17:00, ΕΡΤ), εστίασαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Σον Κιλπάτρικ, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου.

Αμφότεροι εκφράστηκαν, πριν την τελευταία προπόνηση των «πράσινων», στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη μάχη με τους «ασπρόμαυρους», με τον πρώτο να αναφέρει, αρχικά: «Ανεξαρτήτως τοποθεσίας, κόσμου, πρέπει να δώσουμε το 100% , να είμαστε συγκεντρωμένοι, από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Γνωριζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, η θέληση και για μας και για αυτούς, θα καθορίσουν τον τελικό. Η επιθετικότητά μας σε άμυνα και επίθεση, ώστε να σταματήσουμε την καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ και η θέλησή μας, νομίζω πως θα είναι τα “ κλειδιά” για να κερδίσουμε». Και κατέληξε ο Έλληνας φόργουορντ τονίζοντας: «Δεν πρέπει να θεωρήσουμε τίποτε δεδομένο, τίποτα εύκολο στον αυριανό τελικό. Πρέπει να παλέψουμε, με όλη μας τη δύναμη, για να πάρουμε τον τίτλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι καινούργιο για μένα να βρίσκομαι σε έναν ελληνικό τελικό Κυπέλλου, μετά από τα χρόνια στο ΝΒΑ. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, όπως και η ομάδα, για να κερδίσουμε. Ο τελικός είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Το μόνο που θα πρέπει να μας απασχολεί, ως σύνολο, είναι όσα πρέπει να κάνουμε σωστά για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είχε χρόνια να προκριθεί σε τελικό Κυπέλλου, προφανώς και είναι περισσότερο… πεινασμένος αγωνιστικά, εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Το ζήτημα είναι να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, να παίξουμε καλά, όπως γνωρίζουμε να το πράττουμε και έτσι θα κερδίσουμε», είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης