Παππάς: «Η συνεργασία να φέρει γούρι...»

Παππάς: «Η συνεργασία να φέρει γούρι...»
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σήμερα στο ΟΑΚΑ την έναρξη της συνεργασίας του με γνωστή εταιρία τεχνολογίας. Στο πάνελ των ομιλητών υπήρξε ενθουσιασμός από το νέο deal, με τον Νίκο Παππά να εκπροσωπεί τους παίκτες και να εύχεται η συμφωνία να αποδειχθεί... γούρικη και να συνδυαστεί με τίτλους.

O εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Άρης Χριστόπουλος, πήρε πρώτος το λόγο δηλώνοντας: «Κάθε νέα σεζόν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους. Καλωσορίζουμε τη Lenovo. Η δουλειά που γίνεται στην ΚΑΕ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κορυφαίων. Καταφέρνουμε ένα κορυφαίο brand να μπει στον αθλητισμό κι αυτό είναι κέρδος».

Από τη Lenovo, ο γενικος διευθυντης της Παναγιώτης Μακρυνιώτης, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε δίπλα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την κορυφαία ελληνική ομάδα στο μπάσκετ με επιτυχημένη πορεία τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποτελεί ομάδα πρότυπο και το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια με πάρα πολλές διακρίσεις και με στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες σε όλους μας».

Τέλος, ο Νίκος Παππάς εκπροσωπώντας τους παίκτες είπε: «Βρίσκομαι εδώ με μεγάλη χαρά. Η Lenovo είναι κορυφαία και χαιρόμαστε που στηρίζει έμπρακτα. Η συνεργασία να φέρει γούρι για τίτλους σε μας και στη Lenovo περισσότερες πωλήσεις και καινοτομία. Είναι πολύ ευχάριστο ότι κολοσσοί συνεργάζονται μαζί μας. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες εταιρίες να μας στηρίξουν».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, 18:09