Ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί το Περιστερίου στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη στήριξη που έχει δείξει στην ομάδα ο κόσμος του «τριφυλλιού», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι καθήκον του ίδιου και των συμπαικτών του να κάνουν υπερήφανους τους φιλάθλους τους με τις εμφανίσεις τους.
«Περιμέναμε να είναι ανταγωνιστικό το Περιστέρι. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχει κόουτς τον Πεδουλάκη, που πάντα έχει καλοδουλεμένη ομάδα αμυντικά και επιθετικά.
Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον Λοτζέσκι και τον Θανάση (σ.σ: Αντετοκούνμπο). Κερδίσαμε απόψε και είναι σημαντικό για τη ψυχολογία μας για να φανούμε έτοιμοι στη δύσκολη συνέχεια. Έχουμε καλό υλικό για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ των «πράσινων», στην κάμερα της Cosmote, επισημαίνοντας στη συνέχεια:
«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους αγώνες της Euroleague και σε αυτούς του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να παίζουμε σωστά. Να γυρίζουμε την μπάλα για να βρούμε ελεύθερα σουτ και να απολαμβάνει ο κόσμος το μπάσκετ.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας. Έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Δεν έχουμε ανάλογη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης