Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο Τσάβι Πασκουάλ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ηχηρό… χαστούκι από τη Φενέρμπαχτσε. Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός Superfoods πίκρανε τον κόσμο του, χάνοντας με 13 πόντους από την τουρκική ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε φθάσει στο σημείο να προηγείται και με 16. Με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον δένει… κόμπο, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει. Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι παίξαμε φυσιολογικά για περίπου 20 λεπτά. Αρχίσαμε το ματς με νευρικότητα σε άμυνα και επίθεση, μετά είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε καλύτερα έως το 4ο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά μετά χάσαμε τον έλεγχο των πάντων. Όλα άρχισαν από την επίθεση γιατί παίξαμε πολύ άσχημα με λάθη και η Φενέρ σκόραρε 11 πόντους στον αιφνιδιασμό και αυτό έκανε τη διαφορά και γι’ αυτό χάσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα πλέι οφ δεν τα κερδίζει απαραίτητα η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο δυνατή πνευματικά. Σήμερα η Φενέρ ήταν πιο δυνατή πνευματικά και πίστεψε ακόμα και στο -16. Όταν άρχισαν να επανέρχονται, ήμασταν κακοί και χάσαμε εντελώς τον έλεγχο των συναισθημάτων μας. Η αυτοπεποίθηση της Φενέρ εκτοξεύθηκε και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε τα στοιχειώδη. Παραλύσαμε εντελώς. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία την Πέμπτη και πρέπει να προετοιμαστούμε. Θα προκριθεί η ομάδα που θα νικήσει τρεις φορές» ανέφερε.

«Σήμερα συνέβη κάτι που δεν είχε συμβεί όλη τη σεζόν, χάσαμε τον έλεγχο και από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί. Θα προετοιμαστούμε για να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι» πρόσθεσε.

«Ίσως να νιώσαμε τον παράξενο φόβο να νικήσεις, κάτι που μπορεί να γίνει σε τέτοια παιχνίδια. Πρακτικά όλοι οι πόντοι της Φενέρ στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν μετά από δικά μας λάθη στην επίθεση. Πήραμε το πρώτο τάιμ άουτ μετά από τρίποντο που δεχτήκαμε από λάθος που κάναμε. Ήταν περίπου στο 4.30’’ της τρίτης περιόδου. Μετά όλα τα κάναμε λάθος, δεν κάναμε τα βασικά στα ριμπάουντ, χάσαμε την αμυντική ισορροπία και η Φενέρ άλλαξε τον ρου του παιχνιδιού Αυτό μας συνέβαινε εκτός έδρας έως τώρα, αλλά όχι εντός έδρας» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα πράγματα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα. Πρέπει να συνέλθουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση και πρέπει να αποκτήσουμε εμπειρία που δεν έχουμε, αλλά να την αποκτήσουμε άμεσα μετά από αυτήν την ήττα. Αν κάνουμε το 1-1, θα δούμε το μέλλον με άλλον τρόπο και θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε στην Πόλη» κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης