Στην παραδοχή ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε τόσο καλά όσο έπρεπε για να φύγει με το ροζ φύλλο από το Μόναχο προχώρησε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα που έχει αποκτήσει η νίκη για την ομάδα του στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Γκραν Κανάρια.

«Η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε. Ήταν σαν ένα καλωσόρισμα στην Ευρωλίγκα. Όταν δεν παίζεις καλά, χάνεις. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν και αυτό το έκανε τελικά η Μπάγερν. Κάναμε 17 λάθη και θα έπρεπε να προσέξουμε την άμυνα στο τρανζίσιον, γιατί δεχτήκαμε 16 πόντους έτσι.
Επίσης πρέπει να ελέγξουμε καλύτερα το αμυντικό ριμπάουντ και να διεκδικήσουμε περισσότερο τα επιθετικά. Ήταν κάποια βασικά πράγματα που δεν κάναμε καλά. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Όταν παίζεις εκτός έδρας δεν μπορείς να έχεις 17 λάθη και 4/20 τρίποντα. Είναι δύσκολο έτσι να κερδίσεις. Γενικά παλέψαμε, αλλά δεν αρκούσε για τη νίκη αυτό», ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όσο για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Γκραν Κανάρια ο Πασκουάλ είπε: «Θα πρέπει να εστιάσουμε στη Γκραν Κανάρια. Ξέρω πως είναι μια νέα ομάδα στη διοργάνωση, αλλά δεν είναι εύκολο να παίξεις μέσα σε δύο μέρες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας και έχουμε ανάγκη τη νίκη.
Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί, θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους χθες. Αυτό που κάνουν για μας είναι απίθανο κι εμείς πρέπει να ανταποδώσουμε. Να παλέψουμε, όπως κάνουμε, αλλά και να νικήσουμε».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι ανέφερε: «Ο Ματ κάνει εξετάσεις και θα ξέρουμε σε λίγη ώρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης