Ο Παναθηναϊκός επικράτησε την Τετάρτης με 76-70 της Μπαρτσελόνα και επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στη φετινή Euroleague.
Επόμενος αγώνας για τους «πράσινους» είναι ο αυριανός με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, για τον οποίο τοποθετήθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ
«Όλα είναι πάντα καλύτερα μετά από μια νίκη. Θα είναι το πρώτο ματς της Μπασκόνια στην έδρα της με τον Περάσοβιτς. Έχουμε τεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι με την Μπασκόνια και γνωριζόμαστε. Η ομάδα από τη Βιτόρια έφτασε κοντά στη νίκη χθες στο Μιλάνο και περιμένουμε να είναι πολύ επιθετική και πολύ σκληρή στην έδρα της» ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Έχουν ποιότητα και αθλητικότητα, καλούς σουτέρ και δημιουργούς. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως συμβαίνει πάντα στη Βιτόρια. Πάμε εκεί με στόχο να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Πέδρο Μαρτίνεθ που έφυγε, είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ, αλλά και ο Περάσοβιτς είναι πολύ καλός προπονητής. Όπως και να’ χει, εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης