Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα του, παρά την άνετη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, υπογράμμισε όμως ότι ήρθε η ώρα για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με την αναφορά στον αγώνα που έπεται, στη Βιτόρια.

«Κερδίσαμε, αλλά στην επίθεση δεν παίξαμε καλά. Χάσαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς, δεν ξέρω πόσα καρφώματα χάσαμε, όπως επίσης και πολλά ελεύθερα σουτ. Κάποιες φορές όταν δεν σκοράρεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, νομίζεις ότι δεν παίζεις καλά. Δεν είναι πάντα έτσι βέβαια», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι καλό να γυρίσεις γρήγορα σελίδα και να κοιτάξεις πιο μακριά. Να δεις τι δούλεψε και τι όχι και να προετοιμαστείς καλά για αυτό που ακολουθεί, με την Μπασκόνια», συνέχισε ο Πασκουάλ.

Και πρόσθεσε μιλώντας για την επόμενη αντίπαλό του: «Σίγουρα το κλειδί είναι όταν έχουν μαζί στο παρκέ τον Χάνγκα και τον Σενγκέλια στο παρκέ. Μόλις ο δεύτερος επέστρεψε από τραυματισμό η Μπασκόνια είναι διαφορετική ομάδα. Έχουν βρει ισορροπία, τρέχουν καλά το γήπεδο, είναι πιο δυνατοί σωματικά. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχει έρθει η ώρα να κάνουμε ένα παιχνίδι μπροστά και να πάρουμε μια τέτοια νίκη».

Ερωτηθείς για τη συνύπαρξη των Καλάθη και Τζέιμς, απάντησε πως «σε καμία περίπτωση δεν αποφεύγω να τους βάλω μαζί, θα παίξουν μαζί στην περιφέρεια. Απλά προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία, για πολλούς λόγους, που είναι δύσκολο να αναλύσω. Μου αρέσει να τους βλέπω να παίζουν μαζί στο παρκέ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, πάντα ψάχνεις να βρεις μια ισορροπία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης