Πασκουάλ: «Νιώθουμε πίεση»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 00:58
Πασκουάλ: «Νιώθουμε πίεση»
Στην πίεση που νιώθουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τις ήττες στη διοργάνωση αναφέρθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για κάποια μεταγραφή.

«Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, πάνω - κάτω. Στην άμυνα ήμασταν εντάξει, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Βρήκαμε πλεονεκτήματα στον αιφνιδιασμό. Τελειώσαμε το ημίχρονο με 11 πόντους μπροστά. Ξεκινήσαμε άσχημα το τρίτο δεκάλεπτο στην άμυνα, δεχτήκαμε 7 πόντους γρήγορα. Σε εκείνη την περίοδο για 7' παίζαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ και πολλά λέι απ. Μετά το 27' χάσαμε τον έλεγχο με πολλά λάθη, με επιθετικά φάουλ και με νεύρα, γιατί παίζαμε υπό πίεση, ύστερα από αυτές τις τρεις ήττες. Δεν παίζαμε καλά. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα παλέψαμε στην επίθεση και βρήκαμε σκορ στο ανοιχτό γήπεδο, γι' αυτό και κερδίσαμε».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού με Περιστέρι και Νταρουσάφακα και όσα έγιναν στο τρίτο δεκάλεπτο: «Νομίζω πως νιώθουμε κάποια πίεση, λόγω των αγώνων που έχουμε χάσει. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δυσκολευόμαστε να κλείσουμε το ματς και αυξάνεται η πίεση. Έτσι, κάνουμε περισσότερα λάθη. Επίσης, έχουμε πρόβλημα στο ροτέισιον, με δεδομένο πως έχουμε δύο απουσίες. Ο Θανάσης, ενώ προσπαθούσε να μας βοηθήσει, δεν ήταν σε άριστη κατάσταση σωματικά. Γι' αυτό και υπάρχει μια ανισορροπία στο παιχνίδι μας. Επιπλέον, σήμερα χτύπησε ο Καλάθης στο 3' και συνέχισε να παίζει, αλλά χωρίς να έχει την ίδια ταχύτητα. Έκανε προσπάθεια να βοηθήσει».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις ενίσχυσης της ομάδας: «Δεν κάνω ποτέ δημόσια σχόλια γι' αυτό το θέμα. Μπορώ να πω, όμως, ότι δεν υπάρχει τίποτα στο άμεσο μέλλον. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες να αναρρώσουν και να βελτιωθούμε ως ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλουμε να επανέλθουμε στο επίπεδο που είχαμε σε άλλες στιγμές».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 00:58