Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ με τον τεχνικό των πρασίνων, Τσάβι Πασκουάλ, να τονίζει πως οι παίκτες του έκαναν πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, ενώ υπογράμμισε πως αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός προπονητής δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αμυντικά παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί για σαράντα λεπτά. Η Μπαρτσελόνα έκανε πολλά λάθη γιατί ήμασταν εξαιρετικοί τόσο τακτικά όσο και σε επίπεδο έντασης. Σε ό,τι αφορά την επίθεση παίξαμε καλύτερα απ ότι δείχνουν οι 71 πόντοι που σημειώσαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχαμε καλά ποσοστά στα σουτ δύο πόντων και τις βολές. Γενικώς όμως, νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Το επιθετικό μας παιχνίδι ήταν βελτιωμένο και σαφώς καλύτερο από αυτό που δείχνουν οι 71 πόντοι. Ήταν σημαντική η νίκη για την ψυχολογία μας. Όπως επίσης αυτό με την Αναντολού Εφές.

Δεν σταματάμε να παίζουμε, δεν σκεφτόμαστε, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι πολύ σύντομα, με τον Ερυθρό Αστέρα. Στον αθλητισμό, σε αυτά τα επίπεδα, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τη νίκη και την ήττα για την εξέλιξη της ομάδας. Ελπίζω αυτή τη φορά να διαχειριστούμε καλύτερα τη νίκη, σε σχέση με αυτό που κάναμε μετά τον Ολυμπιακό.

Θα νιώθαμε πολύ άσχημα αν χάναμε απόψε. Αισθανόμαστε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Όλα τα παιχνίδια που έχουν μείνει, θα είναι για όλες τις ομάδες από ένας τελικός. Είναι ο μόνος τρόπος που πρέπει να τα αντιμετωπίζει κανείς. Ξέρουμε ότι στο Βελιγράδι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, που έχει κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες στην έδρα της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης