«Ποδαρικό» με το… δεξί θα προσπαθήσει να κάνει στο TOP-16 της Euroleague ο Παναθηναϊκός, o οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος την Πέμπτη με την Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

O Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει με το ματς με τους Ιταλούς, επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να βρουν τρόπο να «εξουδετερώσουν» το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι, Ντάνιελ Χάκετ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρέπει να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό, για να φτάσουν στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «πράσινων»:

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, γιατί περνάμε δύσκολες στιγμές. Η ελπίδα και η αλληλεγγύη να βοηθήσουν όλο τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι καλύτεροι και να βοηθήσουμε τη χώρα μας και τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αργύρη Πεδουλάκη, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

«Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες. Είναι ένας όμιλος δυνατός και σκληρός. Ξεκινάει η δεύτερη φάση οι ομάδες θα είναι πιο συγκεντρωμένες. Η Αρμάνι είναι μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο ιδιαίτερα στην περιφέρεια και τώρα με τον Χάκετ ακόμη περισσότερο, τους αρέσει να ανοίγουν το ρυθμό να παίζουν ένας με έναν γιατί έχουν προσωπικό ταλέντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτά και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι ένας μαραθώνιος 14 αγώνων συνεχόμενων χωρίς παύση. Είναι το ξεκίνημα του μαραθωνίου οπότε είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες. Παίζει ρόλο και στο ψυχολογικό και στο αγωνιστικό και στο βαθμολογικό κομμάτι», τόνισε ο κόουτς του «τριφυλλιού», για να απαντήσει το αυτονόητο στην ερώτηση του τι εύχεται για το 2014:

«Τι άλλο να ευχηθώ; Υγεία… Να έχουν υγεία όλα τα παιδιά και όλος ο κόσμος… Ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς όλη τη χρονιά, υπάρχουν ακόμη παιδιά στα οποία αυτοί οι τραυματισμοί έχουν αφήσει ίχνη, οπότε για εμάς αυτό που θα ευχηθούμε πρώτο είναι η υγεία. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλο τον κόσμο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης