Με προορισμό την Κύπρο αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, εν όψει του αγώνα της με την Λαμποράλ Κούτσα, την Παρασκευή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι» ήταν ευδιάθετοι και αποφασισμένοι για την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση ελπίζοντας η Μεγαλόνησος να τους φέρει γούρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα πηγαίνει στην Κύπρο, η οποία είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού. Ήταν μια απόφαση η οποία λήφθηκε, από τη στιγμή που είχε επιβληθεί μια ποινή. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο, αφού ο κόσμος θα είναι κοντά μας και θα γεμίσει το γήπεδο. Και εκεί υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί και θα είναι δίπλα μας.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα στην οποία αρέσει να τρέχει, όπως είναι σχεδόν όλες ο ισπανικές ομάδες. Το ζητούμενο για εμάς είναι η βελτίωσή μας σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Αυτές τις μέρες κάναμε τρεις προπονήσεις όλοι μαζί επιτέλους, βάζουμε και τον Ούκιτς σταδιακά στο ρυθμό και εκτός από τη νίκη που είναι σημαντική, θέλουμε να βρεθούν και όλοι οι παίκτες στο επιθυμητό επίπεδο», είπε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Για τα συνεχόμενα ταξίδια που έχουν οι «πράσινοι», ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Είναι δύσκολο, υπάρχει καταπόνηση, αλλά είναι και κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Όπως πρέπει να διαχειριστούμε και το γεγονός ότι έχουμε παιδιά που είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης εξαιτίας τραυματισμών. Είναι σαν να έχουμε δύο ομάδες να διαχειριστούμε σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να διαχειριζόμαστε όμως την κατάσταση και μέσα στο παιχνίδι ακόμη και να τα βοηθήσουμε. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο για την ομάδα όπως είναι για παράδειγμα ο Ούκιτς ή ο Λάσμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης