«Παίζω για να κερδίσω»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015, 19:23
«Παίζω για να κερδίσω»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν αναχωρήσει εκ νέου λόγω της εθνικής Σερβίας. Ο προπονητής των «πράσινων» ανέφερε στις δηλώσεις του ότι αγωνίζεται μόνο για να κερδίζει και επεσήμανε ότι το ρόστερ των «πράσινων» συμπληρώθηκε.

«Βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω προπονητής στον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστια ιστορία σαν κλαμπ αυτός ο σύλλογος. Ξέρω που ήρθα, έχω αποδεχτεί την πρόκληση. Δεν έχει να κάνει με εμένα, σημασία έχει η ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος πως η δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Θέλουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, ο Μάνος και εγώ, αποφασίσαμε για το ρόστερ. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε. Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιον άλλον παίκτη. Δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση. Έχουμε και καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, και θέλουμε να τους βελτιώσουμε, να τους εξελίξουμε και να τους κάνουμε καλύτερους, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον.

Για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη. Για εμένα το παρκέ είναι ο απόλυτος καθρέφτης και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Παίζω για να κερδίσω. Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους. Έχουμε δυναμική και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Τζόρτζεβιτς.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015, 19:27