Επί ιταλικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής (22/3, 21:45) κομβικής αναμέτρησης με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

«Παίζουν εξαιρετικά, έχασαν στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Έχουν τον MVP της σεζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Χάσαμε μία σπουδαία ευκαιρία να κερδίσουμε με 10 πόντους. Έδειξα σήμερα το πρωί στους παίκτες βίντεο με τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη φέρνει πιο εύκολα ένα μάθημα από ό,τι μία ήττα» δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων», Ρικ Πιτίνο, αναφερόμενος στο αυριανό ματς και πρόσθεσε σχετικά με το φινάλε της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης: «Είναι σαν μία “March Madness”. Ένα παιχνίδι και είσαι έξω. Πληρώνομαι για τον λόγο αυτό. Το να προετοιμάζεσαι για έναν αντίπαλο, να δουλεύεις περισσότερο και να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό είναι το ευχάριστο. Όταν δεν είσαι έτοιμος, νιώθεις άγχος. Μας αρέσει η πίεση, είναι ο καλύτερος φίλος σου στην ζωή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν παίζει ποιοτικότερα η ομάδα είπε: «Οι παίκτες θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Το όπλο μας είναι η εξαιρετική χημεία που έχουμε. Όλοι παίζουν σαν μία γροθιά, με αυτό προχωράμε. Αυτό δουλεύουμε».

Από την πλευρά του, ο Κιθ Λάνγκφορντ είπε: «Από το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και μετά κάθε φορά για εμάς είναι τελικός. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι στα τελευταία πέντε ματς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς».

Αναφορικά με την προσωπική παρουσία του σημείωσε: «Από την στιγμή που γύρισα, η ομάδα δεν έχει χάσει. Υπάρχει μία λύση ακόμα στο σκοράρισμα, ένας έμπειρος παίκτης. Έλειπα δύο μήνες, ο Σον Κιλπάτρικ παίζει εξαιρετικά στην θέση μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, ο ρόλος μου πλέον είναι διαφορετικός. Θέλω να δίνω ηρεμία στην ομάδα μέσα και έξω στο παρκέ. Νιώθω καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια ανέφερε: «Δεν είναι κατάρρευση το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια. Κατάρρευση είναι αυτό που έγινε στην Μακάμπι, στο ματς με την Ζαλγκίρις. Ο κόσμος θα βρει κάτι να πει, εμείς εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε το τι έγινε. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ευκαιρία να “κλειδώσουμε” μία θέση στα πλέι οφ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης