Στη «σκιά» του θανάτου του ιστορικού παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Γιαννακόπουλου, διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου των «πράσινων» ενόψει της αυριανής (20/3, 21:00) αναμέτρησης με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

«Tον γνώρισα μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Όλοι τον αγαπούσαν. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν. Ήταν ένας αληθινός κύριος, είτε έχανε η ομάδα, είτε κέρδιζε» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, αναφερόμενος στον Θανάση Γιαννακόπουλο, και συνέχισε, μιλώντας για το ματς με τους Βάσκους: «Είμαστε σε καλή κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουμε πολύ καλά, όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλό ρυθμό. Η Μπασκόνια είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει επιθετική νοοτροπία και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στην άμυνά μας. Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σαν προπονητής, θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν έτσι».

Όσον αφορά στον γιο του, που θα παίξει απέναντι στο Λούιβιλ στο NCAA, σχολίασε: «Εμείς έχουμε την δική μας “March Madness”! Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, το μυαλό μου είναι μόνο στη Μπασκόνια. Αγαπώ τον γιό μου, αλλά μόνο η Μπασκόνια βρίσκεται στο μυαλό μου. Θέλουμε νίκες για να φτάσουμε στα πλέι οφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης