Υπολογίσιμη αντίπαλο χαρακτήρισε τη Ζαλγκίρις Κάουνας ο τεχνικός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στις δηλώσεις του, εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Παρασκευή (16/1, 21:45), για την 3η αγωνιστική της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που προέρχεται από μία χώρα που αγαπά το μπάσκετ. Στη Λιθουανία όλοι αγαπούν το άθλημα και ξέρουμε ότι η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ καλή ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν καλά, έχοντας συνδυάσει εξαιρετικά το νεανικό ταλέντο με τους έμπειρους παίκτες που έχουν. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη και το ξέρουμε αυτό» δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Μαυροβούνιος προπονητής των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Σεβόμαστε απόλυτα τη Ζαλγκίρις.

Στόχος μας είναι να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης