Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 77-72.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» το πρωί της Παρασκευής έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον ισχυρό άνδρα της διοργάνωσης, τον Τζόρντι Μπερτομέου, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, λόγω των αποφάσεων των διαιτητών Ράντοβιτς (Κροατία), Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Κιάρι (Ιταλία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το «τριφύλλι» επισυνάπτει το DVD του αγώνα με τις επίμαχες φάσεις στις οποίες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως αδικήθηκαν κατάφορα από τους διαιτητές.

Στο «τριφύλλι» πιστεύουν ότι τα φάουλ σφυρίζονταν με διαφορετικά κριτήρια, ενώ τονίζουν ότι στα 83’’ πριν από το τέλος, όταν η «Φενέρ» ήταν μπροστά στο σκορ με 1 πόντο, το γκολ-φάουλ του Διαμαντίδη χρεώθηκε ως απλό φάουλ, χωρίς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να σουτάρει βολές.

Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» δεν περιμένουν επανάληψη του αγώνα, όμως θέλουν να δείξουν στη διοργανώτρια αρχή ότι απαιτούν ισονομία στα σφυρίγματα στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε ρήξη με την Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου, λόγω της διαιτησίας στην προημιτελική σειρά των αγώνων με την Μπαρτσελόνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης