Πρίφτης: «Δεν είμαστε στο κατάλληλο σημείο αυτή τη στιγμή αλλά θα προσπαθήσουμε»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 19:41
Πρίφτης: «Δεν είμαστε στο κατάλληλο σημείο αυτή τη στιγμή αλλά θα προσπαθήσουμε»

Στον τελικό του Super Cup, που διεξάγεται στην Πάτρα, προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λαυρίου με 74-61.

Μετά τη λήξη του αγώνα, τόσο ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Πρίφτης όσο και ο συνάδελφός του, Χρήστος Σερέλης, στάθηκαν για την ανετοιμότητα των ομάδων τονίζοντας ότι από τέτοια ματς βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Πιο συγκεριμένα ο Πρίφτης είπε: «Είναι φυσιολογικό οι ομάδες να έχουν σκαμπανεβάσματα αυτή τη περίοδο. Είναι κάτι που πρέπει αν διορθώσουμε αλλά στη συνέχεια παρουσιαστήκαμε σοβαροί. Το Λαύριο είναι πάντα πολύ μαχητικό και χαίρομαι που κερδίσαμε και δείξαμε χαρακτήρα.

Είχαμε αρκετά ελεύθερα σποτ απ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε 1/14. Τουλάχιστον κυριαρχήσαμε στο επιθετικό ριμπάουντ και αυτό είναι θετικό. Δείξαμε ότι προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Η επίθεση θέλει χρόνο και η άμυνα θέλει προσπάθεια. Δεν είμαστε στο κατάλληλο σημείο αυτή τη στιγμή αλλά θα προσπαθήσουμε».

Από τη μεριά του ο Χρήστος Σερέλης είπε: «Μέσα στην διάρκεια ενός αγώνα απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, καταφέραμε και παρουσιάσαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού αλλά ίσως και ένα πολύ κακό πρόσωπο για ορισμένο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι.

Φάνηκε σε κάποιο σημείο σαν να το έχουμε παρατήσει ή να μην πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στο παιχνίδι, στη νίκη. Είχαμε μία πολύ καλή αντίδραση απλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας αγώνας μπάσκετ ιδιαίτερα απέναντι στον Παναθηναϊκό κρατάει 40'. Ήταν δυνατό παιχνίδι και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 19:46