Να αφήσει πίσω του την εκτός έδρας ήττα από τη Χίμκι και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών φιλοδοξεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (21.30, Novasports 1) τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.
Οι «πράσινοι», έχοντας την υποστήριξη του κόσμου τους, θέλουν απέναντι στους Τούρκους το ροζ φύλλο, αφενός για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση και αφετέρου για να ανυψωθεί η ψυχολογία τους, που έχει πληγεί από τα αρνητικά αποτελέσματα στους εκτός έδρας αγώνες τους στη διοργάνωση.
Ο Τσάβι Πασκουάλ στο αποψινό παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του.
Στον αντίποδα, ο πρώην τεχνικός των «πράσινων» και νυν της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον 400ό αγώνα του στην Euroleague δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου που βρίσκονται στα… πιτς, λόγω τραυματισμού.
Παράλληλα, αμφίβολος είναι ο Γκούντουριτς, ενώ αντίθετα κανονικά θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ο Κώστας Σλούκας.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός 83-75
Νταρουσάφακα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-73
Μπουντούτσνοστ – Μπαρτσελόνα 67-74
Μπάγερν Μονάχου – Χίμκι 72-65
Αρμάνι Μιλάνο – Γκραν Κανάρια 86-94

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

19.30: Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 4)
21.30: Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 3)
21.30: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Φενέρμπαχτσε (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης