Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Βιτόρια, ενόψει της αυριανής (3/2, 21:30) αναμέτρησης με την Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, να επισημαίνει την ανάγκη των «πράσινων» να δείξουν διαφορετική προσέγγιση σε άμυνα και επίθεση απέναντι στους Βάσκους, από αυτή που είχαν στη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομάδα οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός και συνέχισε:

«Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νέιτ Γουόλτερς τόνισε: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια, ειδικά στην Euroleague και απέναντι στις καλές ομάδες. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι στην Euroleague, να μπαίνεις έτσι και στη συνέχεια να τρέχεις για να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Δεν γίνεται. Οπότε πρέπει αύριο να είμαστε καλύτεροι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την ισπανική ομάδα σημείωσε πως: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά η Μπασκόνια κι εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή, όπως επίσης και στους αιφνιδιασμούς. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε επιθετικά. Παίζουν καλά ως τώρα, είναι καλή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι.

Έχουν πολλούς τρελούς σουτέρ όπως ο Χάουαρντ και ο Τόμπσον. Ο Κοστέλο επίσης, παρότι είναι ψηλός, μπορεί να σουτάρει κι αυτός. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την σταματήσεις και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης