Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου
Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30 την Τετάρτη, 13 Ιουνίου.

Άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο θα αποτίσουν φόρο τιμής σε έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες που πέρασαν ποτέ από τον ελληνικό αθλητισμό.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο, όπως ενημέρωσε η οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου:

«H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, 16:48