Η Μακάμπι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ (19/12, 21:05, Novasports 2HD), για την 15η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επιβεβαιώνει την απουσία των Ταρίκ Μπλακ και Όμρι Κάσπι, να πλέκει το εγκώμιο του Ρικ Πιτίνο και να τονίζει την πνευματική ετοιμότητα της «ομάδας του λαού», ενόψει του δύσκολου ματς με τους «πράσινους».

«Θα είμαστε έτοιμοι, όπως και όλες οι ομάδες που πρέπει να δώσουν δύο ματς μέσα σε 48 ώρες. Για όλους οι συνθήκες είναι ίδιες. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι πρώτα πνευματικά, θα δώσουμε τη μάχη μας με τον κόσμο μας και θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια καλή εμφάνιση ελπίζοντας να πάρουμε μια ακόμη νίκη», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μπλακ και ο Κάσπι δεν θα αγωνιστούν, ακόμη έχουν ενοχλήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, που παίζει καλά εσχάτως και διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου με μεγάλη πείρα. Θα πρέπει να τους σεβαστούμε όλους. Είναι η ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας στάνταρ».

Μιλώντας για τον Ρικ Πιτίνο και τον Νικ Καλάθη, είπε: «Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας σπουδαίος προπονητής, όλοι οι Ευρωπαίοι προπονητές τον σεβόμαστε και τον έχουμε παρακολουθήσει όταν εργαζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα και το ΝΒΑ. Φυσικά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταματήσουμε τον Καλάθη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης