Ο Βασίλης Σίμτσακ αντικατέστησε τον Δημήτρη Πρίφτη στη συνέντευξη Τύπου, λόγω της θλάσης στη γάμπα που υπέστη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου, μιλώντας για τα «κλειδιά» της «πράσινης» επιτυχίας, απέναντι στη Ζενίτ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτα απ όλα είναι μια μεγάλη νίκη για μας, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες βελτιωθήκαμε σημαντικά, κυρίως στην άμυνα, σήμερα και στο παιχνίδι του Μονάχου αξίζαμε τη νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, που προσαρμόστηκαν στον τρόπο που παίζουμε την άμυνά μας. Όπως επίσης για την επίθεση, για τον τρόπο που κυκλοφορούν την μπάλα. Στην τρίτη περίοδο κολλήσαμε μόνο, αλλά βρήκαμε κάποια μεγάλα καλάθια και αξίζαμε τη νίκη. Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίζουμε. Γι αυτό είμαστε ικανοποιημένοι ως προπονητικό επιτελείο. Ανεξαρτήτως νίκης ή ήττας, σημασία έχει το πώς εμφανιζόμαστε στο γήπεδο».

-Αναφερόμενος στην εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη, είπε: «είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Του εξηγήσαμε στο ημίχρονο πως αν δεν ανέβαζε αυτός την απόδοσή του, δεν θα είχαμε τύχη. Στο πρώτο μέρος, η Ζενίτ ανανέωσε πολλές επιθέσεις. Βγήκε μπροστά ο Γιώργος, όπως όλα τα παιδιά. Κι έτσι πήραμε τη νίκη».

Τέλος, είπε: «θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του κ. Κωσταλά. Τα χρόνια που ήμασταν στη Ρωσία ήταν δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο στην οικογένεια του Στέβαν Γέλοβατς. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του για να έχουμε καλές εξελίξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης