Μεταγραφή εν όψει για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό… Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, ο Νικολάς Λαπροβίτολα θα μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια θα υπογράψει στο «τριφύλλι».

Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη «βασίλισσα», ωστόσο η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Έτσι, θα μπορέσει στη συνέχεια να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με το σχετικό δημοσίευμα να τονίζει ότι οι «πράσινοι» έχουν ποντάρει πολλά πάνω στον Λαπροβίτολα για την αντικατάσταση του Νικ Καλάθη, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η ισπανική εφημερίδα εκφράζει την άποψη πως το σύστημα παιχνιδιού του Παναθηναϊκού ταιριάζει περισσότερο στον 30χρονο άσο, ο οποίος δεν βρήκε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο στη Ρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικεντρώνεται περισσότερο στον Φακούντο Καμπάτσο και την επιθυμία του να αγωνιστεί στο NBA, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα ξεκαθαρίζει πως «αυτός που σύντομα θα λύσει το συμβόλαιό του είναι ο Λαπροβίτολα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης